Questions?

VACATURE: Kwaliteitsmedewerker

« Back to the overview
14 sep 2021
Heb jij een achtergrond richting Laboratoriumtechniek op MBO niveau en ben je op zoek naar een mooie stap in je loopbaan? Ben je daarnaast analytisch ingesteld en gaat kwaliteit voor jou boven alles? Dan zijn wij in de vacature van kwaliteitsmedewerker voor The Compound Company op zoek naar jou! 
 
Wie is The Compound Company?
 
Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van innovatieve klantgerichte oplossingen op het gebied van compounds. Wij bestaan uit circa 90 gedreven professionals die elke dag samenwerken om het onmogelijke mogelijk te maken voor onze klanten. Wij kenmerken ons door ondernemerschap, ontwikkeling van innovatieve producten, klant- en oplossingsgerichtheid. We bieden kunststofoplossingen voor verschillende toepassingen in industrieën zoals Bouw en Constructie, Automobiel en Verpakkingen. Onze compounds worden geproduceerd op twee locaties in Enschede en één in Roermond. Onze klanten kopen de welbekende merken Yparex™ en EcoForte™
Wij zijn internationaal actief, verkopen wereldwijd en hebben een productielocatie in Jakarta. Voor meer informatie kun je ook een kijkje nemen op onze website: https://www.thecompoundcompany.com/
 
Wat ga jij doen? 
·       Keuren van grondstoffen, halffabricaat en eindproducten aan de hand van voorgeschreven meetfrequenties en analyses 
·       Keuren van productie- en verpakkingsprocessen
·       Signaleren van afwijkingen 
·       Uitkomsten van keuringen administreren
·       Waarborgen juiste werking van de meetapparatuur en onderhouden van werkvoorschriften
·       Advies uitbrengen aan productie over de kwaliteit van materialen en processen 
·       Rapporteren van kwaliteitsproblemen 
·       Vrijgave van tussen- en eindproducten
·       Registratie en bewaken van de afhandeling van klachten 
 
Wat wordt er van jou gevraagd?
 • Afgeronde MBO niveau 3/4 Laboratoriumtechniek 
 • Meer dan 3 ervaring in een soortgelijke functie
 • Analytische achtergrond en ervaring met het verkrijgen van meetwaardes
 
Waar ben jij sterk in? 
 • Nauwkeurig
 • Gestructureerd
 • Stevig in schoenen staan
 • Assertiviteit 
 • Communicatief sterk
 • Analytisch sterk 
 • Overtuigingskracht 
 • Probleemoplossend vermogen
 
Wat bieden wij
We zijn een informeel bedrijf met korte lijnen, waar alle ruimte wordt geboden om je verder te kunnen ontwikkelen. In het lab werken we met LIMS (laboratorium informatie management systeem) en is de kwaliteit van onze producten essentieel binnen onze bedrijfsvoering.
Ook kennen we goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en kom je te werken in een team van 4 personen. De werksfeer is erg plezierig te noemen en we vinden dat onze personeelsuitjes zeker niet mogen ontbreken!
 
Het is een fulltime functie met een 37,5-urige werkweek in momenteel dagdienst. Flexibiliteit in deze functie is wel van belang. Nieuwsgierig geworden en heb je nog vragen, neem dan contact op met:
Marco Kers, Hoofd Kwaliteitsdienst op 053-4824866 of Manon Haverkate, HR Adviseur op 053-4824887.
 
 
Apply?
The Compound Company takes privacy very seriously and will process and use your supplied data in a secure manner. Under the General Terms and Conditions page you can find the privacy regulations of The Compound Company. We recommend that you read these Privacy Regulations carefully.
* Please fill in all required fields